Opleidingen

Om een goede EAV of bioresonantie therapeut te worden is een gedegen opleiding van groot belang. U leert hoe u met de apparatuur moet werken en krijgt de juiste kennis mee. Na afronding van de opleiding kunt u aan het werk als EAV of bioresonantie therapeut.
EAV en bioresonantie therapie zijn ook bijzonder goed in te zetten voor zowel diëtist / voedingsdeskundige, acupuncturist, natuurgeneeskundige, fysiotherapie etc.

Om te kunnen deelnemen is het belangrijk dat u medische basis kennis bezit. Daarnaast is het een pré als u ook al kennis heeft van alternatieve geneeswijzen in de richting van de Chinese geneeskunde, TCM, acupunctuur, orthomoleculair etc.

In de leeromgeving die later dit jaar online zal komen, zal de lesstof in modules worden opgedeeld. Zo betaald u alleen voor datgene waar u nog geen kennis van heeft. Er zullen ook regelmatig nieuwe modules met specifieke onderwerpen volgen.

Wilt u meer informatie over de opleiding die Kindling NL gaat aanbieden? Laat dan hieronder uw gegevens achter. U ontvangt van ons een eenmalige e-mail wanneer u kunt inschrijven.

    Wilt u nu al beginnen aan een opleiding?

    Opleidingsinstituut SaNu in Deventer verzorgt al enkele jaren de opleiding EAV therapeut en bioresonantie therapeut. U ontvangt, na afronding van de opleiding bij SaNu, 10% korting op uw eerste apparaat aanschaf. Is dat niet leuk?!
    Meer informatie over Sanu vindt u op hun website http://www.sanu.nl

    error: Content is protected !!